TERUG NAAR HET OVERZICHT

Fleur

Elderhorst

Samen sprongen maken naar klimaatbestendige gebiedsontwikkeling

Ik ben een open, enthousiaste en resultaatgerichte manager en adviseur. Door mijn houding ben ik in staat mensen aan mij te binden en doelen te bereiken.

Ik ben maatschappelijk zeer betrokken en draag graag bij aan een financieel bewuste, gezonde en duurzame maatschappij. Door mijn netwerk en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen in combinatie met mijn sensitiviteit, drive en betrokkenheid lukt het mij partijen en belangen (in business cases) te koppelen en (ruimtelijke) ontwikkelingen te vertalen naar kansen. Ik werk graag aan complexe multi-stakeholder opgaven en krijg energie om vanuit verbinding tussen mensen, tussen belangen van partijen én verbinding op de opgave samen doelen te bereiken.  

Met mijn ruime financieel bancaire expertise en kennis van gebiedsontwikkeling, stuur ik naast kwaliteit op financieel haalbare en financierbare business cases. Hierbij heb ik oog voor allocatie en beheersing van risico’s. Mijn kennis van woningcorporatie- en overheidsfinanciën komen hierbij uitstekend van pas.

Projecten van

Fleur

Nieuws van

Fleur

Uitgelicht
No items found.
Contact