TERUG NAAR HET OVERZICHT

Erik

van der

Kooij

Social

“Nederland beter en slimmer bereikbaar maken. Vooral met gezonde vormen van mobiliteit door te lopen en fietsen of het openbaar vervoer gebruiken”. Dat drijft mij.  In mijn opdrachten voor vervoerregio’s, provincies en gemeenten, zowel in Nederland als Vlaanderen, breng ik dit in de praktijk. Hierin zoek ik nadrukkelijk de samenwerking om zo samen bij te dragen aan een mooier Nederland.

Analytisch ben ik sterk en doelgericht en tegelijk gericht op de relatie. Ik positioneer mij tussen partijen en confronteer zo nodig functioneel op verantwoordelijkheden. In crisissituaties ben ik op mijn sterkst. Als logische en analytische denker dring ik in de samenwerking tot de kern van de situatie door om tot een doeltreffende oplossing te komen.

Ik houd mij vooral bezig met het organiseren van bestuurlijke besluitvorming, gekoppeld aan het realiseren van inhoudelijke voortgang. In vrijwel elke situatie herken ik kansen  en stuur ik anderen aan  om de vertaalslag te maken van visie naar realiteit. In mijn communicatie ben ik eerlijk, direct en ‘to-the-point’.

Projecten van

Erik

Nieuws van

Erik

Uitgelicht
No items found.
Contact