—  

Maak jij Nederland met ons mooier?

Bij APPM werken we sinds 1996 aan innovatieve oplossingen op het gebied van ruimte, water, energie, elektrisch vervoer, mobiliteit en infrastructuur. Met zo’n 100 managers en adviseurs maken we Nederland elke dag een beetje mooier. Dat doen we bevlogen en met veel enthousiasme en plezier. Het VVV-model (vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid) staat daarbij centraal. Dat betekent dat je veel ruimte krijgt om te doen waar jij in gelooft en energie van krijgt. APPM is een hechte netwerkorganisatie die expertise uit de verschillende werkvelden weet te verbinden. We zijn vindingrijk en weten nieuwe paden te bewandelen.

We hebben een sterke familiecultuur, waarin ‘er samen voor gaan’ en ‘aandacht voor elkaar’ hoog in het vaandel staan. Dat betekent soms een stapje extra zetten als het nodig is, maar ook ontspanning en plezier met elkaar. We staan voor elkaar klaar en vinden humor op de werkvloer belangrijk. Bij ons is iedereen gelijk: er is geen sprake van hiërarchie.

Doorlopend is APPM op zoek naar zowel nieuw als ervaren talent. Daarbij streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van APPMers. Diversiteit stimuleert de creativiteit en zorgt voor innovatie, daar zijn we van overtuigd. Werken bij APPM is werken met plezier. En vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zit in ons DNA. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan bij APPM.

Staat er geen passende vacature tussen, maar denk je wel dat wij goed bij elkaar passen? Schroom dan niet om contact op te nemen via werkenmetplezier@appm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen we niet op prijs.

— #werkenmetplezier

Contact