TERUG NAAR HET OVERZICHT

Jurjen

van

Keulen

Social
Mooie verbindende plekken creëren

Ik ben een bevlogen en ervaren adviseur en projectmanager in het ruimtelijk domein. De afgelopen jaren heb ik diverse complexe gebiedsontwikkelingen geleid en met zichtbaar resultaat tot ontwikkeling gebracht. Hierbij heb ik een eigen visie op gebiedsontwikkeling ontwikkeld. Mijn persoonlijke drive is om gave verbindende plekken te creëren waar mensen graag naar toe gaan. Wat de opgave ook is; ik sta er om bekend voor hoge kwaliteit te gaan.

Ik ben gewend om in een grote dynamiek en krachtenveld te acteren. Mijn sterke kant zit aan de voorkant van gebiedsontwikkelingen: marktpartijen, initiatiefnemers en gemeente met elkaar verbinden rond een visie en deze vervolgens tot een haalbaar project te brengen.  

Als het gaat om binnenstedelijke ontwikkeling ben je bij mij aan het juiste adres; ik heb veel ervaring en een doorleefde visie op de thema’s die hierbij komen kijken zoals mobiliteitshubs, autovrije openbare ruimte, klimaatadaptatie, gefragmenteerd grondeigendom, stedenbouw in hoge dichtheid en placemaking.  Maar ook de herontwikkeling van bestaande panden, stadsparken of erfgoed pak ik met enthousiasme op.

Projecten van

Jurjen

Nieuws van

Jurjen

Uitgelicht
Contact