TERUG NAAR HET OVERZICHT

Bert

Swart

Social
Het zijn de dwarsliggers die het spoor doen rechtlopen

Sinds 1991 ben ik projectmanager bij of namens overheden, voor met name openbaar-vervoerprojecten. Mijn ervaring zet ik graag in om mijn teams en opdrachtgevers te laten groeien. Dit doe ik door constant te reflecteren op gemaakte keuzes in een proces. Door de kritische vragen te stellen, zorg ik dat mijn projectteam op goed doordachte keuzes maakt.

Het snel verbinden van de projectdoelen, -kansen en -dilemma’s met de haalbare wensen van omgevingspartijen zie ik daarbij als mijn toegevoegde waarde. Hierbij doorzie en analyseer ik snel de belangen van de stakeholders en maak ik zorgvuldig maar gedecideerd kenbaar maken welke eisen en wensen al dan niet worden opgenomen in de projectscope.

Ik heb ervaring opgebouwd in projecten waar de verbinding tussen de stedenbouwkundige ontwikkeling en de infrastructuur veel aandacht vroegen. Met deze kennis en ervaring ben ik een vraagbaak voor veel collega’s en opdrachtgevers. Vooral de voortrajecten van openbaar vervoer projecten hebben mijn interesse, maar ook voor advisering en coaching ben ik inzetbaar.

Projecten van

Bert

Nieuws van

Bert

Uitgelicht
No items found.
Contact