TERUG NAAR HET OVERZICHT

Simone

ten

Have

Social
Grensoverschrijdend

Innovaties in mobiliteit en duurzame energie, ontwikkelingen op technisch vlak die hun plek vinden in de samenleving: daar werk ik graag aan mee!

Opgeleid als civiel ingenieur en bestuurskundige combineer ik graag het technische vraagstuk met proces of beleid. Dit raakvlak fascineert me, want het één kan niet zonder het ander.

Daarbij kenmerkt 'grensoverschrijdend' mijn manier van denken en doen. Ik hou van grenzen, maar vooral om ze te passeren, te doorbreken, of een beetje op te rekken. Dit gaat over lands- of stadsgrenzen passeren, waardoor je in aanraking komt met nieuwe gewoontes en gebruiken. Maar dit gaat ook over de grenzen opzoeken van wat ik zelf kan, om te leren en te groeien. Of de grenzen van innovatie oprekken, door te werken met of aan nieuwe technieken. Ik word er enthousiast van om te zien wat we samen kunnen, en hoe ver we al zijn. De wereld om ons heen verandert. Met vooruitstrevende plannen en projecten bouwen we aan onze toekomst.

Elektrisch vervoer is zo'n thema waarin veel verandert en waarin we met grote sprongen vooruit gaan. Hier pas ik mijn achtergrond en interesse in techniek én proces en beleid toe. Ik heb oog voor zowel inhoud als personen, en ik houd van aanpakken. De uitdaging is om het geheel te overzien en de partijen die nodig zijn te betrekken om tot goed resultaat te komen. Daar ga ik graag mee aan de slag!

Uitgelicht
No items found.