TERUG NAAR HET OVERZICHT

Alex

Hendriks

Uiteindelijk kom je elkaar toch tegen

Bijdragen aan een mooier en duurzamer Nederland, daar ga ik voor. Als adviseur en procesmanager  ben ik onder andere actief in de energietransitie. Daarnaast zet ik me als organisatieadviseur in voor de versterking van organisaties. Wat me fascineert en uitdaagt is hoe, ondanks uiteenlopende belangen en ideeën, toch samen verder te komen.

Met mijn achtergrond als ingenieur en mijn ervaring met adviseren, veranderen en ontwikkelen kan ik op meerdere lagen schakelen. Ik ben een ‘tweebenige speler’ met aandacht voor inhoud én mensen. Opdrachtgevers omschrijven mij als verbindend, scherp, resultaatgericht en authentiek. Ik word gewaardeerd als vertrouwd sparringpartner die houvast biedt door structuur aan te brengen. In mijn aanpak zijn eigenaarschap en oog voor de context belangrijke elementen. Met veel plezier begeleid ik groepen in werksessies en spannende bijeenkomsten naar een goed resultaat. Dit doe ik door voor een omgeving te zorgen waarin iedereen wil bijdragen.

Binnen APPM voel ik me onderdeel van een sterk en inspirerend netwerk van collega’s die samen gaan voor mooie, blijvende resultaten.

Projecten van

Alex

Nieuws van

Alex

Uitgelicht
No items found.
Contact