TERUG NAAR HET OVERZICHT

Suzanne

Appelo

Social
In beweging

Een duurzame toekomst en fijne leefomgeving voor iedereen. Dat is waar ik voor ga en sta. We willen woningen blijven bouwen, onze industrie verduurzamen, elektrisch rijden en zo snel mogelijk over naar het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. En dat kan alleen als we ons energiesysteem grondig verbouwen. Dit is een complexe opgave, waar we allemaal iets van gaan merken in de komende jaren.

Ik maak werk van dit duurzame en toekomstbestendige energiesysteem. Dit doe ik op zowel nationaal, regionaal als lokaal niveau. Daarmee ken ik het speelveld, ben ik op de hoogte van de vele ontwikkelingen en begrijp ik de belangen van stakeholders. En als ik het niet begrijp, ga ik in gesprek. Ik haal plezier uit het ontrafelen van de vraagstukken die op tafel liggen en vind het mooi om complexiteit te vertalen naar concrete stappen en vraagstukken. Dat doe ik samen met de vele partijen die een belang en/of rol hebben in het vormgeven van de oplossing.

Want hoewel het energiesysteem soms vooral een technisch vraagstuk lijkt, merk ik in mijn dagelijkse werk dat het persoonlijke gesprek, inlevingsvermogen in elkaars stand- en vertrekpunt en vooral samen in beweging komen het verschil maakt!

Projecten van

Suzanne

Nieuws van

Suzanne

Uitgelicht
Contact