TERUG NAAR HET OVERZICHT

Josefien

Versteeg

Social
In een mooie omgeving leef je beter

Opgeleid als illustrator aan de Willem de Kooning-academie in Rotterdam en ruim 20 ervaring als zelfstandig visueel ontwerper, ben ik een vreemde eend bij APPM.

Het geeft mij voldoening om mooie dingen te maken, een creatief proces vol uitdagingen aan te gaan met een zichtbaar eindresultaat dat helpt om belangrijke veranderingen in gang te zetten. Een goede leefomgeving heeft een positieve invloed op het welzijn. Ik vind het belangrijk dat Nederland voor alle inwoners en de toekomstige generaties een fijne plek blijft.

Samenwerken met inspirerende, enthousiaste mensen om dit te bereiken, in een omgeving waar innovatie, werken met plezier en persoonlijke ontwikkeling samengaan, daar teken ik voor. Beeld is een krachtig instrument om ingewikkelde zaken inzichtelijk te maken. Bij de projecten waar APPM aan werkt is complexiteit eerder regel dan uitzondering, dus wordt steeds vaker gebruik gemaakt van beeldende oplossingen. Wanneer maatwerk nodig is, maak ik kaarten, visualisaties, praatplaten en infographics om de projecten visueel te ondersteunen en te verduidelijken. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s bij het visueel maken van hun werk.

Door het werken voor heel diverse opdrachtgevers, kan ik me snel inleven in nieuwe onderwerpen en kijk er vervolgens met een frisse blik naar. Mijn open, positieve en oplossingsgerichte houding zet ik hiervoor in. Creativiteit, ruimtelijk inzicht, voorkeur voor logica en ordenen komen goed van pas bij het helder in beeld brengen van deze complexe opgaven.

Projecten van

Josefien

No items found.

Nieuws van

Josefien

Uitgelicht
No items found.
Contact