TERUG NAAR HET OVERZICHT

Sara

Tijmensen

Bijdragen aan succes is mooier dan succesvol zijn

Hét geheim achter elk succesvol project is de combinatie van analytisch denken en creatief probleemoplossend vermogen in een team. Iedereen heeft een waardevolle bijdrage, ik geloof dat er voor elk project of opgave een oplossing te vinden is als je bereid bent naar elkaar te luisteren.

Met mijn organisatorisch vermogen, aandacht voor mensen en het motiveren voor een gezamenlijk doel zorg ik voor een omgeving waarin iedereen kan én wil bijdragen om zo tot de beste oplossing te komen. Mijn kracht ligt in het analyseren en ontrafelen van opgave en verbinden van mensen, ideeën en doelen waardoor nieuwe inzichten en oplossingen kunnen ontstaan. Niet het bestaande maar het mogelijke en het betere staan voorop.

Met een technische achtergrond, gevarieerde ervaring bij opdrachtgevers en – nemers en een positief kritische houding ga ik voor het beste resultaat. Complexe uitdagingen met een frisse blik benaderen, rationaliteit inzetten om voortgang te boeken en verbinden om tot oplossingen te komen waar iedereen blij van wordt; dat doe ik graag.

Projecten van

Sara

Nieuws van

Sara

Uitgelicht
No items found.
Contact