TERUG NAAR HET OVERZICHT

Martijn

Frijters

Ik begeleid teams en groepen in leerprocessen, onderzoek en teamvraagstukken. Mijn stijl is gericht op het laten ontstaan van oplossingen die in de praktijk ook werken. Dat laatste is dan de ingenieur in mij, die graag wil dat het werkt en toepasbaar is.  Klanten waarderen mij om mijn rust en mijn vermogen om vanuit een ander perspectief nieuwe oplossingen te laten ontstaan.

Naast mijn facilitator-rol, ben ik ook ontwikkelaar. Ik ontwikkel nieuwe werkvormen zodat groepen samen kunnen werken, of zodat verschillende partijen tot dialoog komen. Zo heb ik bij APPM de afgelopen jaren meerdere serious games ontworpen op het vlak van (duurzame) mobiliteit, verstedelijkingsvraagstukken, en samenwerking.

De omgevingen waar ik gewerkt heb zijn zeer divers. Van Rijkswaterstaat tot verschillende ziekenhuizen en van universiteiten tot de bouw. Vaak werkend met specialisten van hoog niveau en rond thema’s als veiligheid, gedrag en gedragsbeïnvloeding en verandering. In 2011 schreef ik het boek: De kracht van gedachten. Dit boek handelt over het aanpakken van belemmerende overtuigingen met behulp van de cognitieve gedragstherapie, in relatie tot de werking van de hersenen en de mindset van waaruit mensen leren.

Projecten van

Martijn

Nieuws van

Martijn

Uitgelicht
No items found.
Contact