TERUG NAAR HET OVERZICHT

Gerrit

Kuper

Social
Verbinden en vooruit

Ik ben een samenwerkingsgerichte en initiatiefrijke manager met veel overtuigingskracht. Mijn omgeving waardeert mij vanwege mijn betrouwbaarheid en betrokkenheid, waardoor ik uitstekend in staat ben om met vertrouwen van mijn omgeving projecten door dynamische situaties te leiden. Ik ben een teamspeler die graag samen met anderen resultaat boekt.

Met ruim 30 jaar werkervaring ben ik een ervaren en allround projectmanager op het gebied van complexe (infrastructurele) projecten en de samenwerking daarbij tussen overheden (gemeenten, provincie, RWS), partijen als ProRail en Schiphol en andere belanghebbenden.

Mijn werkwijze kenmerkt zich als energiek, resultaatgericht en gedreven, met een positief kritische houding. Ik ben initiatiefrijk, heb invoelingsvermogen en overtuigingskracht. Hiermee ben ik uitstekend in staat om op een open manier projectteams door complexe situaties te leiden. In ambtelijke en politiek-bestuurlijke omgevingen kan ik soepel en strategisch manoeuvreren.

Het fascineert mij hoe we steeds weer in staat zijn om in een beperkte ruimte belangen bij elkaar te brengen en ontwikkelingen mogelijk maken. Zo wil ik werken aan een mooier Nederland, dat we op een verantwoorde manier aan volgende generaties kunnen overdragen.

Projecten van

Gerrit

No items found.

Nieuws van

Gerrit

Uitgelicht
No items found.
Contact