TERUG NAAR HET OVERZICHT

Jeroen

Veger

Social
Anders vooruit

In mijn werk richt ik me op verduurzaming van mobiliteit, met een sterke focus op elektrisch vervoer. Ik droom van een wereld waarin we ons en onze spullen verplaatsen met behulp van energie van zon en wind. Niet alleen omdat het idee op zich al mooi is. Maar ook juist omdat het bijdraagt aan een gezondere leefomgeving en het helpt om klimaatdoelstellingen te bereiken.

Ik haal veel energie en voldoening uit projecten gericht op vernieuwing en met een concreet resultaat. Zo heb ik de rol van projectleider vervuld voor een grote concessie van publieke laadinfrastructuur voor elektrische auto’s in Gelderland en Overijssel. Een uniek en vernieuwend onderdeel van deze concessie is de grootste praktijkproef op het gebied van slim laden. Binnen een andere aanbesteding is, onder mijn leiding, een concept ontwikkeld dat het voor alle energieleveranciers mogelijk maakt om energie te leveren op publieke laadinfrastructuur.

Mijn aanpak typeert zich door doelgerichtheid en het betrekken en verbinden van partijen. Ik ben inhoudelijk sterk en goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit, energiedragers, laadinfrastructuur en het slim laden van elektrische voertuigen.

Projecten van

Jeroen

Nieuws van

Jeroen

Uitgelicht
No items found.
Contact