TERUG NAAR HET OVERZICHT

Hilke

de

Vries

Social
Mooier: altijd. Samen: evenzeer.

Tijdens mijns studie Sociologie in Amsterdam had ik een bijbaan in de stadsvernieuwing en die wereld, en die van de gebiedsontwikkeling in brede zin, heeft me nooit meer losgelaten. Bij mijn verschillende werkgevers was de focus steeds nét even anders, altijd interessant en uitdagend. Routine is niet aan mij besteed. Bij de verschillende opdrachtgevers van APPM zet ik die brede ervaring graag in.

Draagvlak creëren, verbinden, vertrouwen verdienen, dat kan ik goed, zowel bij collega’s als externen, ambtelijk en bestuurlijk. Ik ben een generalist die graag regie voert voor een fijne leefomgeving en ik beschik over veel overtuigingskracht. Ik weet daarnaast ook subtiel te werk te gaan als de situatie daarom vraagt. Sámen Nederland mooier maken, is wat mij drijft: het resultaat telt, maar de weg ernaar toe evenzeer.

De helikopterview die ervoor nodig is om zowel intern als extern ontwikkelingen te overzien, te analyseren en erop in te spelen en vervolgens andere partijen erover te adviseren en overtuigen, is voor mij een tweede natuur. Begrip hebben en tonen voor de politiek-bestuurlijke context en dat vertalen in een haalbare strategie om resultaten te kunnen boeken, oog hebben voor de belangen van stakeholders, en snel kunnen schakelen tussen deze verschillende gesprekspartners is me op het lijf geschreven.

Een nieuwe omgeving in de vingers krijgen, zowel privé op reis als in mijn werk: ik geniet daarvan en krijg er steeds opnieuw energie van. Daarom passen APPM en ik bij elkaar.

Projecten van

Hilke

No items found.

Nieuws van

Hilke

No items found.
Uitgelicht
No items found.
Contact