TERUG NAAR HET OVERZICHT

Peter

Krumm

Social
Elke dag een stap verder

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en organisaties. In een rol als programma- of procesmanager verbind ik niet alleen de belangen van provincies, gemeenten, bedrijven en belangenorganisaties, maar ook van afdelingen of diensten binnen organisaties. Ik weet mensen te motiveren en te binden door een sterk ontwikkelt analytisch vermogen maar bovenal door een mensgerichte benadering met respect voor individuele belangen en met veel enthousiasme.

In de afgelopen jaren heb ik me gericht op strategische en innovatie vraagstukken op het gebied van smart mobility in de breedste betekenis van het woord. Met Abel en het daaropvolgende BrengFlex heb ik bijvoorbeeld vorm gegeven aan vraag gestuurd vervoer in Nederland.

Ik ben goed thuis in alle dimensies van mobiliteit en in het openbaar vervoer. Ik ben goed bekend met verschillende belangen van verschillende stakeholders. Voor in dienst te treden bij APPM heb ik onder andere bij Transdev (Connexxion), de Nederlandse Spoorwegen en ProRail in diverse management en directiefuncties gewerkt. In verschillende rollen ben ik met zo goed als alle aspecten van het openbaar vervoer in Nederland in aanraking gekomen. Van concessies tot MIRT verkenningen, innovatie, Bestuurlijke Overleggen, OV- en Spoortafels, MKBA’s, operationele implementaties en strategische verkenningen.

Projecten van

Peter

Nieuws van

Peter

Uitgelicht
No items found.
Contact