7
December
2022

APPM opent een nieuw kantoor in Brainport Eindhoven!

7
Dec
2022

Sinds 1 september is APPM gevestigd in de Brainport! Een bewuste keuze: wij zijn ervan overtuigd dat hier het nieuwe verdienvermogen van Nederland wordt gerealiseerd. Juist de sectoren waar de regio sterk in is, nemen toe in maatschappelijk belang. Ze vormen de basis voor de grote maatschappelijke transities waar we voor staan op het gebied van digitalisering, duurzame mobiliteit, energie en klimaat. In deze sectoren koppelt Brainport talent aan innovatie en komt zo tot concrete oplossingen, daadwerkelijke realisatie en concrete productie. Met ons motto ‘Nederland mooier maken’ werken wij elke dag aan dit soort opgaven. In zo’n omgeving voelen wij ons dan ook meer dan thuis.

In Brainport Eindhoven zijn de ambities groot en is de energie hoog. De unieke samenwerking tussen overheid, kennisinstellingen en bedrijven in deze regio is ontzettend inspirerend. In onze opdrachten staat steeds het samenspel centraal, niet de individuele agenda’s of organisaties. Die manier van werken past goed bij APPM: schouder aan schouder aan iets moois werken. Geloven in de kracht van het collectief en openstaan voor samenwerking met partners. Op 7 december vierden we de opening van het kantoor met 100 partners, opdrachtgevers en collega's.

Benieuwd naar wat we doen, of wil je gewoon eens koffie drinken in ons nieuwe kantoor? Laat het ons weten! Je vindt ons op Fellenoord 27, 5612 AA Eindhoven. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

APPM werkt in en aan Brainport Eindhoven

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact