21
October
2021

APPM X ANWB: podcastreeks De nieuwe mobielen

21
Oct
2021

Onze mobiliteit verandert. Dat is nodig, om verdichting het hoofd te bieden. Daarnaast hebben we een klimaatopgave, waardoor verduurzaming van mobiliteit hoog op de agenda staat. We zitten niet stil om daar invulling aan te geven. Goede ontwikkelingen, die allemaal in rap tempo plaatsvinden en er samen voor zorgen dat er sprake is van een transitie. Om op de hoogte te blijven van al deze ontwikkelingen, maakte de ANWB in samenwerking met APPM een podcastreeks.

Want wat is een leukere manier om dit te volgen, dan luisteren naar een goed gesprek tussen kenners van de markt en (lokale) overheden? De podcastreeks heet De nieuwe mobielen. Je hoort er boeiende gesprekken en interessante discussies over de uitdagingen waar we op het gebied van mobiliteit mee te maken hebben. Milou van der Starre leidt de gesprekken. Zij is podcastmaker voor het jeugdjournaal en oud-redacteur voor onder andere de NOS en DWDD.

In de reeks van 4 afleveringen gaan we in gesprek over het belang van data en samenwerking. Ook privacy rondom data en de (on)mogelijkheden van data komen uitgebreid aan bod. En hoe belangrijk is de samenwerking van mobiliteitspartijen van de toekomst? Je hoort het allemaal in deze reeks! Luister de podcasts hier.

PS: APPM maakt ook podcasts over transities en opgaven in onze fysieke leefomgeving. Bekijk onze VrijMiPo’s op Spotify en Soundcloud.

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact