TERUG NAAR HET OVERZICHT

Nanette

Elfring

Niets was mogelijk, totdat iemand het deed

Nanette is een gedreven project- en procesmanager met als specialisatie erfgoed en gebiedsinrichting. Haar motivatie ligt in het enthousiasmeren van mensen voor het nemen van gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een prettige en mooie leefomgeving in Nederland. Erfgoed neemt daarin voor haar een bijzondere plek in, omdat in erfgoed onze gezamenlijke roots voelbaar en tastbaar zijn. (Cultureel) erfgoed is de verbindende factor tussen geschiedenis en onze moderne maatschappij en daarmee integraal onderdeel van onze leefomgeving. Het dynamische karakter van verschillende functies van erfgoed en gebied door de eeuwen heen, past goed bij het nieuwsgierige en energieke karakter van Nanette. Creatieve antwoorden te vinden op vragen als: ‘Welke functie past in deze ‘levens’ fase bij een gebouw of gebied en wat voor betekenis heeft het daarbij voor zijn omgeving?’ Het daarbij inzetten van creatieve ondernemers- en/of omgevingskracht is voor haar een essentiële factor in het doen slagen van deze processen.

Nanette verbindt als geen ander verschillende partijen en de daarbij behorende belevingswerelden met elkaar. Ze wint niet daarbij niet alleen zelf snel het vertrouwen, maar weet dit ook onderling te stimuleren en daarbij het gemeenschappelijk belang te vinden. Zij is analytisch sterk, waardoor ze snel kan zien welke aanpak een proces nodig heeft. Ze stelt kritische vragen, maar komt ook met antwoorden, combineert een zakelijke en strategische blik met een mensgerichte aanpak, ziet snel welke kansen er liggen en zet humor en daadkracht in om die in gezamenlijkheid om te zetten in concrete resultaten.

Belangrijke kernwaardes in elke samenwerking voor Nanette zijn openheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Waarbij vanzelfsprekend mensen in hun kracht worden gezet en gebruik wordt gemaakt van de gestapelde individuele denk- en daadkracht om samen tot een optimaal resultaat te komen.

Projecten van

Nanette

No items found.

Nieuws van

Nanette

Uitgelicht
No items found.
Contact