16
November
2023

Festival STAD #3 komt op 30 januari 2024 naar Zwolle

16
Nov
2023

Festival STAD is terug! Samen gaan we opnieuw aan de slag met onze steden. Dat verdienen ze, want onze steden zijn mooi en het is er fijn wonen, werken en leven. En dat willen we zo houden. Samen staan we hiervoor aan de lat: wij werken aan de steden van morgen.

Tegelijkertijd staan onze steden onder druk. We hebben te maken met schaarste in ruimte, geld, tijd en mensen. Ondertussen stijgen de prijzen en verandert het klimaat merkbaar. We staan voor een woningbouwopgave, willen een goede bereikbaarheid borgen, verduurzamen en zorgdragen voor een gezonde leefomgeving. We voelen het allemaal: niet alles kan overal en niet alles kan tegelijk. Nu rijst de vraag: gaan we voortvarend verder of moeten we terug naar de tekentafel? Hoe maken we keuzes? En hoe ga je hier als stadmaker mee om? We staan er met zijn allen voor.

Daarom organiseren APPM, De Mannen van Schuim, Stadkwadraat en Urhahn Festival STAD #3. Na twee succesvolle edities in het westen en het zuiden, trekken we dit keer naar het noordoosten. Naar Hanzestad Zwolle, waar verschillende gebieden in ontwikkeling zijn en duurzaamheid en innovatie een grote rol spelen. Op 30 januari gaan we in Hedon met vakgenoten aan de slag met onze stad van morgen.

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact