8
October
2018

Hulp bij herbestemmen kerken

8
Oct
2018
Artikel
Foto
Bekijk het magazine
This is some text inside of a div block.

­In steeds meer gemeenten staat waardevol religieus erfgoed (gedeeltelijk) leeg. Van de 5600 kerken in Nederland sluit de komende tien jaar 30%-80%. Gemeenten worden gevraagd een visie op dit erfgoed te ontwikkelen, de zogenaamde kerkenvisie. We gaan graag samen aan de slag om nieuw leven te blazen in religieus erfgoed. Onze missie is om gebouwen met een verhaal (opnieuw) een duurzame toekomst te geven. Transformatie of herbestemming van leegstaand erfgoed kan daarbij een middel zijn.

Het Transformatorhuis (onderdeel van APPM) bestaat uit een team van gepassioneerde herbestemmers. Anne-Marie Goudzwaard, Kim Beckers, Nanette Elfring, Fleur Elderhorst en Johan Zonderland helpen ieder met hun eigen expertise bij het in kaart brengen van de status van het erfgoed, wensen en belangen van stakeholders, tot en met het ontwikkelen van toekomstige kansrijke ideeën voor herbestemming.

Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op via Fleur Elderhorst, elderhorst@appm.nl en raadpleeg de onderstaande infographic Hulp bij herbestemmen kerken.

Hulp bij herbestemmen kerken

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact