4
March
2021

Een Toekomstagenda voor Nederland

4
Mar
2021

Met het stembiljet in de hand geven we op 17 maart richting aan de toekomst van Nederland. Elke partij heeft zijn eigen agenda en elke stemgerechtigde stelt eigen prioriteiten. Ook APPM heeft een beeld hoe we Nederland mooier kunnen maken. Niet ingegeven vanuit een politieke kleur, maar tot stand gekomen vanuit onze ervaring en expertise in de fysieke leefomgeving. Dit is óók de plek waar veel opgaven voor nu én de toekomst samen komen. Ons werkterrein, waar we mee begaan zijn en ons verantwoordelijk voor voelen.

Onze ideeën voor de fysieke leefomgeving hebben we samengebracht in een Toekomstagenda voor Nederland. Hierin staan actuele thema’s die aandacht verdienen. Onderwerpen die wij tegen komen in ons dagelijks werk. Dilemma’s waarover we het gesprek voeren met opdrachtgevers en partners. Nieuwe ideeën. Issues waarmee we nu aan de slag moeten, om te zorgen dat volgende generaties een toekomst hebben.

De opgaven en de oplossingen zijn gebundeld op drie plekken: de stad, de stedelijke regio en het stedelijk netwerk Nederland. We agenderen, we kijken vooruit en we nodigen uit om mee te denken over manieren om Nederland mooier te maken.

Lees onze Toekomstagenda op www.toekomstagendavoornederland.nl. Werk jij ook aan een toekomst van Nederland? Ben je het eens met de agenda, of juist niet? Laat het ons weten! We gaan graag het gesprek met je aan; want samen maken we Nederland mooier!

Vragen? Mail ons! 

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact