21
April
2022

Welkom bij Festival STAD#2!

21
Apr
2022

Werk jij net als wij aan de ontwikkeling van de stad? Wil je ervaringen uitwisselen met vakgenoten, inspiratie opdoen en vooral samen aan een toekomstbestendige stad werken? Dan ben je op 21 april 2022 van harte welkom bij Festival STAD, in de LocHal in Tilburg. Na de succesvolle eerste editie van begin 2020 belooft het opnieuw een bruisend en dynamisch festival te worden waar opgaven van nu en de toekomst centraal staan. Hier kom je gegarandeerd vol nieuwe ideeën en energie vandaan.

We staan voor grote uitdagingen in de stad, zoals de enorme woningbouwopgave en de bereikbaarheid. Daarbij moeten we rekening houden met de urgente opgaven rondom klimaat en energietransitie. Hoe krijgt dit allemaal een plek binnen de beperkte ruimte in de stad? De vraagstukken in het sociaal domein en op het gebied van veiligheid en leefbaarheid maken de puzzel nog complexer. Maar daar laten wij ons natuurlijk niet door ontmoedigen.

Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen, kunnen we ontwikkelingen samen verder brengen. En dat is precies wat we met de tweede editie van Festival STAD willen bereiken: nú aan de slag met urgente opgaven! Denkers en doeners, opdrachtgevers en ontwerpers, iedereen die invloed heeft op de ontwikkeling van de stad is welkom.

Tijdens Festival STAD bepaal je je eigen programma. Je kunt kiezen uit verschillende workshops, inspiratiesessies, excursies, stadsafari’s en meer. Allemaal gebaseerd op casussen uit de dagelijkse praktijk, en georganiseerd voor en door professionals die dagelijks aan de stad werken. APPM organiseert STAD dan ook niet alleen. Stedenbouwkundig bureau Urhahn en financieel-economisch specialist Stadkwadraat zijn sinds de eerste editie mede-initiatiefnemers. En er zijn nog veel meer partijen betrokken. Bekijk het hele programma en meld je aan op festival-stad.nl.

Zien we jou bij Festival STAD op 21 april 2022?

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact