5
November
2019

STAD: 30 januari 2020

5
Nov
2019
Artikel
Jantien van den Berg, Maartje Rieter
Foto

Wij willen Nederland mooier maken. Plekken maken waarin mensen fijn wonen, werken en leven. Dat vraagt om de ontwikkeling van stukken stad waar mensen elkaar ontmoeten en samenleven. Een omgeving die leefbaar en bereikbaar is en waar goede, passende woningen en voorzieningen zijn.

Samenwerking tussen vele partijen is daarin een vereiste: een gebied is zelden van één eigenaar. Dit geldt voor zowel de grond als de gebouwen, en de eigenaren zijn zowel publieke als private partijen. De handen ineen slaan om te komen tot een gebalanceerde keuze over de toekomst van het gebied is dus belangrijk.

Dat willen we samen met jou gaan doen. Samen de handen ineenslaan om ideeën en inzichten te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Kritisch durven te zijn en op zoek te gaan naar goede voorbeelden, hoe groot of klein ook. Als je met verschillende experts om tafel zit, ontstaan de mooiste uitwisselingen en plannen.

Daarom organiseren wij op 30 januari 2020 een evenement: STAD.

Tijdens STAD brengen we gezamenlijk ons vak van gebiedstransformatie verder met de mensen die dit vormgeven: gemeenten, ontwikkelaars, ontwerpers, corporaties, vastgoedeigenaren en wetenschappers. Dit doen we omdat we van mening zijn dat we zo het verschil kunnen maken voor een mooier Nederland.

Op dit moment werken we aan een mooi aanbod in het programma en richten het zo in dat jij zelf je middag kunt vormgeven. Houd onze LinkedIn pagina en website in de gaten voor meer informatie, en schrijf je in. Neem ook vooral je collega- professionals en andere geïnteresseerden mee, voor wie jij denkt dat dit evenement relevant is.

Hopelijk zien we je op 30 januari!

Meer weten? Mail ons!

 

STAD – 30 januari 2020

Strategiefabriek Amsterdam

Hogehilweg 20

1101 CD Amsterdam

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact