TERUG NAAR HET OVERZICHT

APPM GO Live: Duurzame gebiedsontwikkeling in stationsgebieden

27 augustus 2024

16.30 - 19.30 uur

Groothandelsgebouw

Stationsplein 45 I Unit D7.126

Werk jij aan gebiedsontwikkelingen in stationsgebieden? En vind je het leuk om met vakgenoten en collega’s uit andere steden kennis en ervaringen uit te wisselen? Ben je nieuwsgierig en word je graag geïnspireerd? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou!

Stationsgebieden zijn steeds meer het toneel van integrale gebiedsontwikkeling. En daarmee het toneel van toenemende complexiteit en uitdaging. De ambities zijn hoog, de ruimte en middelen over het algemeen beperkt en er spelen uiteenlopende opgaven en belangen. Hoe realiseer je ondanks deze uitdagingen toch een aantrekkelijk gebied en succesvolle OV-knoop? Wat komt daarbij kijken en hoe pak je dat aan?

Ook APPM werkt aan een veelheid gebiedsontwikkelingen op stationslocaties door heel Nederland. Dit doen we in alle planvormingsfasen, op verschillende schaalniveaus en altijd samen met de betrokken partijen.

Om nieuwe inzichten op te doen en ook onze kennis en ervaringen te delen, organiseren wij op dinsdag 27 augustus een inspiratiebijeenkomst onder de titel “APPM GO Live”.  

Tijdens deze interactieve sessie bespreken we verschillende stationsontwikkelingen en gaan we met elkaar in gesprek over uitdagingen, kansen en te leren lessen. Eten en drinken wordt uiteraard verzorgd!  

We hopen dat jij met ons mee wil doen! Aanmelden kan via onderstaand formulier. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Michiel Venne via venne@appm.nl.  

Tot de 27e!

[Beeld: impressie stationsgebied Eindhoven door KCAP]

Erbij zijn?
Schrijf je hier in! 
Bedankt voor jouw aanmelding!
Oeps! Er is iets mis gegaan, probeer het later opnieuw.