TERUG NAAR HET OVERZICHT

Casper

Westerveld

Wisdom begins in wonder

Al van jongs af aan verwonder ik mij over de wereld waarin we leven. Alleen in Nederland zijn er al zoveel verschillende leefgebieden te vinden. Zelf groeide ik op in een klein dorpje in de Brabantse Kempen. Na uitstapjes voor de studie in Breda en Nijmegen, streek ik neer in Deventer. Door de jaren heen heb ik heel wat gebieden van dichtbij zien veranderen. Eerst als student de bouwput bij station Breda en later in mijn carrière grote herontwikkelingen op Schiphol.

Mij krijg je enthousiast van echt geslaagde gebiedsontwikkelingen. Samen met partijen nadenken over de best passende overgang tussen stadsdelen maar ook jezelf verwonderen over de verborgen schoonheid van een oud industrieel complex. Het is bijzonder hoe gebieden van elkaar verschillen en dat de succesvolle aanpak niet altijd tot in detail op voorhand is uit te stippelen.  

Met mijn achtergrond in mobiliteit en planologie ben ik in staat om de verbindende schakel te zijn tussen verschillende vakgebieden en mensen. Als adviseur ben ik gedreven en doortastend en tegelijkertijd zeker in voor een grapje op zijn tijd. Ik hecht waarde aan fijne onderlinge relaties en geloof dat dat helpt voor het werken aan een mooier Nederland.

Projecten van

Casper

No items found.

Nieuws van

Casper

Uitgelicht
No items found.
Contact