15
October
2019

Wij staan op de Vakbeurs mobiliteit!

15
Oct
2019
Artikel
Suzanne Appelo
Foto
Willem de Kam

De wereld van mobiliteit staat niet stil. Technologie en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Dit biedt tal van kansen en mogelijkheden om de leefbaarheid in steden te borgen en verbeteren, landelijke gebieden bereikbaar te houden en ons vervoer te verduurzamen. Een wereld waar wij ons in thuis voelen en waar we dagelijks met overtuiging en plezier aan werken. We zoeken en creëren kansen om mobiliteit toekomst-vast en duurzaam te maken.

Om alle ontwikkelingen bij te houden zijn evenementen als de Vakbeurs Mobiliteit (27 & 28 november, Expo Houten) van groot belang. Een platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Spelers met kennis van het vak en oog op de toekomst ontmoeten elkaar hier en gaan in gesprek over uiteenlopende thema’s en vraagstukken.

Logisch dus, dat wij hier aanwezig zijn! Zo kunnen we onze opgedane kennis uitwisselen én leren van andere belangrijke spelers. We geloven er namelijk in dat het delen van kennis, het verbinden van partijen en het blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden onontbeerlijk is:

Zo maken wij Nederland mooier.

Zien we je daar? We zijn te vinden op stand 2.1.23. We bespreken hier onderwerpen als:

·       Zonnepanelen op infrastructuur. We weten dat het mogelijk is: opwekken van duurzame energie in, op en langs de weg. Maar wat zijn de ontwikkelingen? Welke ervaringen hebben we? En hoe pas je deze mogelijkheden toe en wat zijn de voor- en nadelen?

·       Deelmobiliteit & hubs. Hoe kunnen steden slim inzetten op deelmobiliteit en hubs? De hoeveelheid niet-gebruikte, stilstaande voertuigen in steden zijn een doorn in het oog voor velen. Deelmobiliteit en hubs kunnen hier een oplossing voor bieden, maar dit vraagt om aanpassingen in het beleid, de infrastructuur, het gebruik enzovoorts. Hoe doe je dat en wat zijn de ervaringen?

·       Actieve mobiliteit in de stad. Een binnenstad waarin alleen gebruik gemaakt wordt van OV, de fiets en waar wordt gewandeld. Alhoewel dit niet direct de drukte in de stad verminderd zijn deze vormen van vervoer wel een stuk duurzamer én gezonder! Hoe kun je dit als stad stimuleren en inrichten? Waar moet je aan denken en hoe geef je dit vorm?

Benieuwd naar één van de gesprekken of wil je over een ander onderwerp in gesprek? Dat kan! Kom langs op onze stand of maak van te voren een afspraak met een APPMer. Voor meer info:mail scholten@appm.nl.

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact