6
May
2021

Hoe ziet jouw project voor de toekomst eruit?

6
May
2021

Onze generatie staat voor gigantische én urgente maatschappelijke opgaven: klimaatverandering, energietransitie, verstedelijking en woningbouw, versterking van de biodiversiteit en bereikbaarheidsopgaven. Allemaal in schaarse ruimte en met een tekort aan vakmensen.

Dit betekent veel voor de projecten van vandaag en morgen. Want hoe pak je deze opgaven op? Verder kijken dan de projectdoelstellingen, integraal werken, duurzame keuzes maken – we kennen de frasen, maar hoe doe je dat? Op welke manier leer je buiten de projectkaders of contracten kijken? En hoe vernieuw je? De projecten waar we nu aan werken, dat zijn de projecten voor de toekomst. Hoe ziet jouw Project voor de Toekomst eruit?

APPM, Procap en Witteveen+Bos hebben de krachten gebundeld en organiseren op donderdagmiddag 10 juni het online event Project voor de Toekomst. Live vanuit Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.


Ga met ons en met elkaar in gesprek. Laat je inspireren door actuele casussen, dilemma’s, interactie en samenspel. Denk mee hoe we kunnen werken aan de projecten van nu met het oog op de opgaven van morgen.

Meer lezen, het programma bekijken en inschrijven? Kijk op www.projectvoordetoekomst.nl!

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact