24
March
2020

Nieuwe verhalen voor historische gebouwen

24
Mar
2020
Artikel
Sheila Wigman
Foto

Of het nou om kerken, pakhuizen, scholen of ziekenhuizen gaat, als het aan APPM ligt krijgen ze allemaal een nieuw leven dat net zo mooi en waardevol is als hun eerste. Ons land staat vol prachtig historisch erfgoed dat nu en in de toekomst uitstekend benut kan worden.  

Het begint met geloof en een open blik

Bij herontwikkeling begint alles met geloof in de toekomstige waarde van een gebouw. Die waarde gaat niet alleen over geld, maar ook over verbinding, historie en behoud. Is het geloof er, dan volgt het kijken naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe functies. Door met een open blik naar de toekomst van historische gebouwen te kijken, komen er verrassende scenario’s op tafel. Waar anderen barrières zien, zien wij juist kansen.

Samenspel tussen eigenaar, gebruiker en gebouw

We denken na over concept, financiering en complete realisatie. Onze rol in projecten varieert, maar we zijn altijd 100% betrokken en in verbinding met eigenaar en eindgebruiker. We kijken vanuit hun perspectief naar de mogelijkheden en voegen daar onze kennis, ervaring en ideeën aan toe. Zo komen we tot de juiste mix van historie, stenen, mensen, ideeën en ambities.  

In historische gebouwen schuilen mooie verhalen, wij maken ze graag nog mooier

Bekijk een aantal mooie cases in ons magazine.

Je kunt het magazine hier lezen. Dit artikel vind je op pagina 24 t/m 35. Wil je ons magazine voortaan ontvangen? Laat het ons weten!

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact