TERUG NAAR HET OVERZICHT
15
October
2018

Kwart van gemeentelijk doelgroepenvervoer doet mee aan bestuursakkoord Zero Emissie doelgroepenvervoer

Het aardgasvrij maken van de bebouwde omgeving betekent een gebiedsherontwikkeling die haar weerga niet kent. Floris van Proosdij, adviseur bij APPM, trekt de parallel met de iconische woorden van John F. Kennedy en ziet daarin de sleutel tot succes.

Floris schreef dit artikel voor gebiedsontwikkeling.nu

Foto
Artikel

49! Dit is het huidige aantal gemeenten dat mee doet met het bestuursakkoord Zero Emissie doelgroepenvervoer voor een volledig uitstootvrij doelgroepenvervoer vanaf 1 januari 2025. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij een kwart (!) van het gemeentelijke doelgroepenvervoer.

Als opdrachtgevers van doelgroepenvervoer vragen zij van de markt om Zero Emissie vervoer. Vervoerders, voertuigleveranciers en andere sectororganisaties steunen deze beweging en hebben dat vastgelegd in een bijbehorend convenant.

Er was veel aandacht voor het akkoord en convenant op het Nationaal Congres Contractvervoer afgelopen donderdag: ‘s ochtends een presentatie en ‘s middags de onthulling van de nieuwe ondertekenaars. Collega’s Vincent Joanknecht en Mark van Kerkhof begeleiden het proces. Lees meer over Zero Emissie doelgroepenvervoer

Foto
Artikel