5
April
2018

Bijeenkomst Schaarse ruimte, slimme oplossingen

5
Apr
2018

Samen met VNO-NCW Metropool Amsterdam en ABN-AMRO organiseren wij op 16 april de bijeenkomst Schaarse ruimte, slimme oplossingen. Pepijn van Wijmen (APPM) leidt als moderator de aanwezigen langs de discussie.

In de metropoolregio Amsterdam is het gaaf wonen, werken en leven. Ons diverse en aantrekkelijke leefklimaat trekt wereldwijd de aandacht. Dat versterken we door nog meer in te zetten op gezond en hoogwaardig leven. Maar de ruimte is schaars, dus hoe gaan we daar op een duurzame manier mee om en wat is daar voor nodig? Vanuit het landelijke investeringsprogramma NL Next Level hebben we een gezamenlijke regionale agenda opgezet, want wij willen als Metropoolregio Amsterdam het verschil blijven maken en voorop blijven lopen.

We zijn te gast bij CIRCL in Amsterdam Zuid, het circulaire paviljoen op de Zuid-as. CIRCL is een duurzaam paviljoen, is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. Gastheer Merijn van den Bergh, directeur CIRCL, geeft een korte introductie over deze locatie.

Drie dragers van onze economie onderscheiden ons van de rest van de wereld: een aantrekkelijk woon- en leefklimaat, goede bereikbaarheid en een circulaire aanpak. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar en met politici uit de MRA in discussie, op de onderwerpen bereikbaarheid, woningbouw en circulariteit. Deze onderwerpen worden met een korte pitch door onderstaande inhoudsdeskundigen ingeleid.

Bekijk het programma

16 april 2018

16:00 – 19:00

Circl, Gustav Mahlerlaan 1 B

1082 MK AMSTERDAM


Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact