6
February
2020

APPM traint

6
Feb
2020
Artikel
Sheila Wigman
Foto

Omdat we geloven in het delen van onze kennis en vaardigheden.

Dit artikel werd gepubliceerd in het APPM Magazine, najaar 2019. Je kunt het magazine hier lezen. Dit artikel vind je op pagina 94 t/m 101. Wil je ons magazine voortaan ontvangen? Laat het ons weten!

Groeien in je vak? Jezelf gericht ontwikkelen en met nog meer plezier werken? Daar helpen we je graag bij. We hebben veel kennis en kunde in huis en hebben die vertaald naar een breed scala aan praktische trainingen en opleidingen. Je ontwikkelt zowel kennis als skills en gaat concreet aan de slag met actuele vraagstukken en dilemma’s.

Zo bieden we een praktijkgerichte APPM-opleiding Contractmanagement. Benieuwd naar onze visie op contractmanagement? Lees het artikel hier!

Meerdaagse (6 tot 8 dagen) opleiding Contractmanagement. Zowel theorie als praktijk komen aan bod, opgehangen aan drie fasen: contractvoorbereiding, aanbesteding, realisatie.

Waarom?

Omdat we geloven dat het vak contractmanagement zou moeten bestaan uit een combinatie van theorie en persoonlijke vaardigheden, van harde en zachte skills. En omdat we het waardevol vinden om de schat aan kennis, vaardigheden en competenties die we in huis hebben te delen.

Voor wie?

Voor beginnende contractmanagers met een aantal jaar ervaring. Je neemt je eigen voorbeelden uit de praktijk mee en gaat ermee aan de slag. De training is voor groepen, maar individueel aanmelden kan ook.

Door wie?

Je leert de ins en outs van het vak van ervaren APPM-ers: een trainer en een contractmanager. Elke dag heeft een thema en wordt verzorgd door een expert op dat specifieke thema.

Wat ga je leren?

Aan de hand van de drie fasen van een project (voorbereiding, aanbesteding en realisatie) leer je belangrijke vaardigheden die je per fase nodig hebt. Bijvoorbeeld: aanspreken, beïnvloeden, onderhandelen, moeilijke gesprekken voeren en feedback geven.

Wat maakt het anders?

De opleiding is zeer praktijkgericht en gaat veel verder dan old skool theoretische opleidingen. Je gaat samen met een ervaren contractmanager én acteurs aan de slag met concrete situaties uit de praktijk. Je leert oefenend en combineert theorie met persoonlijke vaardigheden.

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
No items found.
Contact