7
June
2019

APPM en de “Dag van de Bouw”

7
Jun
2019

Op zaterdag 15 juni is de jaarlijkse “Dag van de Bouw". Tijdens deze dag staat de bouwsector centraal en laten bedrijven uit de bouw en infra in heel Nederland projecten openstellen voor het publiek. APPM is op meerdere manieren direct betrokken bij de bouwsector met project-, technisch- en contractmanagement en adviseren we hoe je kunt bouwen met de omgeving. Slimmer samenwerken met alle betrokkenen staat hierbij centraal.

Tijdens deze dag kan een bezoek worden gebracht aan het project “Ombouw Amstelveenlijn”. APPM-er Fred Snoek is als technisch manager vanaf de start betrokken bij dit project. De Amstelveenlijn (sneltram 51) wordt tussen Amstelveen Westwijk en Amsterdam Zuid omgebouwd naar een veilige, snelle en betrouwbare tramverbinding. Ook worden drie kruispunten ongelijkvloers en krijgen ze een verdiepte ligging. De vernieuwing vindt plaats in opdracht van Vervoerregio Amsterdam. Metro en Tram van de gemeente Amsterdam.

Daarnaast is ook het project “Vernieuwing Wilhelminasluis” in Zaandam  te bezoeken
APPM-ers Jelle Kootstra (omgevingsmanager) en Rik Panman (technisch manager) betrokken bij de totstandkoming van dit project. De Wilhelminasluis in de binnenstad van Zaandam wordt samen met de naastgelegen Beatrixbrug en Wilhelminabrug vernieuwd. De huidige Wilhelminasluis is verouderd qua afmetingen en in een slechte bouwkundige- en technische staat. Deze wordt in opdracht van de Provincie Noord-Holland vernieuwd.

Ook het gebiedsontwikkelingsproject Westergouwe in Gouda doet mee op deze dag.  APPM-er Jaap van Bezooijen is bij dit project als civiel manager verantwoordelijk voor de gehele planvoorbereiding, de realisatie van alle civieltechnische zaken (o.a. grondverbetering, bouw- en woonrijp maken) en de afstemming met de stedenbouwkundige plannen en woningbouwontwikkelingen. Westergouwe is de nieuwe groene en waterrijke woonwijk van Gouda. De komende jaren bloeit de wijk uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.000 woningen.

Voor meer informatie zie http://www.dagvandebouw.nl

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact