Vanuit een positief-kritische grondhouding gaan we tot het uiterste in onze ambitie om Nederland mooier te maken. Als adviseurs en procesmanagers organiseren wij complexe ruimtelijke, infrastructurele en bereikbaarheidsvraagstukken. Natuurlijk doen we dit niet alleen in het hier en nu, maar ook voor de opgaven van de toekomst. Wij begeleiden processen en adviseren over (hoogwaardig) openbaar vervoer, first- & lastmile, (deel)fietsen, bereikbaarheid strategieën en intelligente mobiliteit.

Als adviseur werk je samen met ervaren collega’s aan uiteenlopende en complexe mobiliteitsopgaven. Zo doe je snel vakinhoudelijke en adviserende ervaring op en werkt al gauw zelfstandig aan opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn zowel nationale, regionale en lokale overheden als private partijen zoals havenbedrijven, luchthavens en ontwikkelaars.

Waarom je júist bij ons wilt werken

• Werken bij ons betekent werken met plezier. Niet alleen plezier op de werkvloer, maar ook tijdens onze jaarlijkse én legendarische Koersdagen, ontwikkeldagen of als je meegaat met het groepje skiërs en boarders op wintersport.
• Niet alleen ontwikkel je als nieuwe collega snel. Je kunt op jouw tempo  verantwoordelijkheden pakken die bij je passen.
• Je wordt gecoached door een senior collega.
• Wij bieden diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.
• Doe mee aan het persoonlijk ontwikkeltraject in de APPM Academy.
• We kunnen je garanderen dat geen werkdag hetzelfde is!Profiel
Ben jij initiatiefrijk, wil je jezelf ontwikkelen en heb je de ambitie om uit te groeien tot dé adviseur van complexe en aansprekende mobiliteitsopdrachten en -projecten? Je hebt tot 2 jaar werkervaring en hebt een afgeronde WO opleiding. Naast kennis van de inhoud heb je oog voor proces en omgeving. Je vindt het leuk om te netwerken en je te verdiepen in nieuwe inhoud. Daarnaast beschik je over een analytisch denkvermogen en werk je zelfstandig, gestructureerd en zorgvuldig. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je pragmatisch.Over APPM
APPM Management Consultants maakt met ruim 80 managers en adviseurs Nederland mooier. De ontwikkeling van de APPM’er en daarmee APPM staat steeds centraal. Je kunt niet alleen veel verantwoordelijkheid verwachten, maar ook veel vrijheid en een hoge mate van zelfstandigheid. Binnen ‘Jong APPM’ delen de jonge collega’s (en dat zijn er aardig wat) ervaringen en natuurlijk ook gezelligheid.

Interesse
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bas Scholten, 06-20539868. Je kunt je motivatie met CV sturen naar ons kantoor in Hoofddorp of per mail naar werkenmetplezier@appm.nl.