Vanuit een positief-kritische grondhouding hebben we als APPMers de ambitie om Nederland mooier te maken. Onze fysieke leefomgeving is volop in beweging en projecten staan niet meer op zichzelf. Bereikbaarheid, waterbeheersing, nieuwe intelligente technologie, ruimtelijke ontwikkeling en energievoorziening grijpen volop in elkaar. Dit maakt onze opgaven steeds complexer en meer integraal. Het team van APPM Projects richt zich op de voorbereiding en realisatie van de projectopgaven in de fysieke ruimte. Ben jij initiatiefrijk, wil je jezelf ontwikkelen en heb je de ambitie om uit te groeien tot dé projectmanager van complexe projecten in de fysieke omgeving? Dan zijn we naar jou op zoek om dit team te versterken!

Wat je gaat doen
De projecten waar je aan werkt zijn steeds anders: zowel inhoudelijk als qua fase waarin ze zich bevinden. Waar je de ene keer aan de verkenningsfase voor een nieuwe weg- of spoorverbinding werkt, sta je de volgende keer met de voeten in de klei om de uitvoering van een dijkversterkingsproject in goede banen te leiden. Of begeleid je het proces om tot een energie neutrale woonwijk te komen. In jouw rol als verbindende en organiserende ‘spin in het web’ zoek je steeds de samenwerking op met de specialisten binnen en buiten APPM en met externe betrokkenen.

Je werkt samen met ervaren collega’s aan uiteenlopende en complexe projecten in de fysieke ruimte. Zo doe je snel vakinhoudelijke en adviserende ervaring op en werk je al gauw zelfstandig aan opgaven. Afhankelijk van je talenten, interesses en ambities kun je je ook specialiseren om de rol van technisch manager, omgevingsmanager of contractmanager binnen projectteams te vervullen.

Onze opdrachtgevers zijn zowel nationale, regionale en lokale overheden als (semi-)private partijen zoals havenbedrijven, luchthavens en ontwikkelaars.

Waarom je júist bij ons wilt werken
Wij bieden je de kans een bijdrage te leveren aan een mooier Nederland in een omgeving die je stimuleert het maximale uit jezelf te halen; plezier hebben in je werk vinden we daarbij van essentieel belang:
• We initiëren én organiseren betekenisvolle oplossingen voor de fysieke leefomgeving, omdat mensen daarin gelukkiger zijn. We werken aan opgaven waar we in geloven en die we belangrijk vinden. Er is voor jou volop ruimte om bezig te zijn met onderwerpen die jouw interesse hebben en aansluiten op jouw passie.
• Met gerichte trainingen en persoonlijk ontwikkeltrajecten zoals de APPM Academy werken we samen aan het vergroten van jouw inzicht in je eigen passies, drijfveren, maar ook overtuigingen die jouw ontwikkeling in de weg zitten. Dit alles om je te helpen je talenten maximaal te benutten en de juiste keuzes te (blijven) maken op jouw carrière pad.
• Werken bij ons betekent werken met plezier. Binnen ‘Jong APPM’ delen de jonge collega’s ervaringen en natuurlijk ook gezelligheid. Niet alleen vinden wij plezier op de werkvloer belangrijk. Ook zijn er de jaarlijkse én legendarische Koersdagen, ontwikkeldagen of skiuitje (als je tenminste meegaat met het groepje skiërs en boarders op wintersport).

Wie we zoeken
Je hebt tot 2 jaar werkervaring en hebt een afgeronde relevante WO opleiding. Naast kennis van de inhoud heb je oog voor proces en omgeving. Je vindt het leuk om te netwerken en je te verdiepen in nieuwe inhoud. Daarnaast beschik je over een analytisch denkvermogen en werk je zelfstandig, gestructureerd en zorgvuldig. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt goed in teams.

Over APPM
Wij maken met ruim 80 managers en adviseurs Nederland mooier. De ontwikkeling van de APPMer en daarmee APPM staat steeds centraal. Je kunt niet alleen veel verantwoordelijkheid verwachten, maar ook veel vrijheid en een hoge mate van zelfstandigheid. We werken bevlogen aan projecten, omdat we in de opgaven geloven. Daaruit volgt dat we oprecht gaan voor ‘best for project’. Daarin durven we nieuwe paden te begaan, zijn we vindingrijk en werken we van nature in verbinding met de mensen in de omgeving.

Interesse
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arend van Dijk, 06-25036997. Je kunt je motivatie met CV sturen naar ons kantoor in Hoofddorp of per mail naar werkenmetplezier@appm.nl.