Word jij ons nieuwe gezicht?

Werkgebied
Mobiliteit is in transitie. Voertuigen worden slimmer en communiceren met elkaar en hun omgeving. Wegbeheerders zetten stappen met bijvoorbeeld intelligente verkeerslichten en nieuwe manieren van data-inwinning. Ze werken samen met aanbieders aan nieuwe diensten die een reis van A naar B veraangenamen. Projecten op dit vlak vragen om een integrale en procesmatige aanpak met een grote diversiteit aan belanghebbende partijen. Het organiseren van een breed draagvlak en het enthousiast begeleiden van het proces van initiatie tot uitvoer is minstens zo relevant als de techniek waar mee wordt gewerkt.

Je bent als adviseur Smart Mobility verantwoordelijk voor het aanjagen en uitvoeren van slimme verkeerssystemen en mobiliteitstoepassingen. Je begeleidt en realiseert complexe processen en projecten. Daarnaast bouw je verder op je aanwezige relevante netwerk om projecten met overheden en marktpartijen te initiëren. De projecten op dit werkgebied zijn divers van aard, bijvoorbeeld:
• Ontwikkelen van strategie en beleid rondom Smart Mobility bij onze opdrachtgevers;
• Adviseren over of implementeren van intelligente verkeerslichten- en systemen;
• Initiëren en opzetten van innovatieve koploperprojecten;
• Begeleiden van aanbestedingen rondom coöperatief en autonoom vervoer.

APPM werkt met een toegewijd en deskundig team aan toonaangevende projecten op het gebied van Smart Mobility. Zo begeleiden we voor diverse opdrachtgevers projecten op het gebied van C-ITS, ontwikkelen we de MaaSkaart.nl en geven voor verschillende opdrachtgevers hun strategie op het gebied van Smart Mobility vorm. Hierbij leggen we ook de link tussen Smart en Green Mobility.

Profiel
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en minstens vijf jaar ervaring in de complexe wereld van slimme mobiliteitssystemen. Je bent recent werkzaam geweest in deze sector en hebt bij voorkeur ervaring bij een publieke wegbeheerder. Je hebt aantoonbaar ervaring met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en affiniteit met ICT en bent bekend met de belangen van grote en kleine spelers en kijkt breder dan alleen het mobiliteitsdomein. Je kan onafhankelijk opereren en kijkt met enige afstand naar je eigen overtuigingen en staat open voor die van anderen. De laatste ontwikkelingen in de sector zijn je bekend en je beschikt over een goed netwerk. Je kan goed inschatten waar de kansen liggen, beschikt over goede commerciële vaardigheden en bent in staat projecten naar je toe te trekken. Daarbij heb jij de ambitie om samen met collega’s het thema Smart Mobility binnen APPM verder uit te bouwen en koers te bepalen. Tot slot heb je een sterk analytisch denkvermogen, vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk, heb je overtuigingskracht en ben je enthousiast en initiatiefrijk.

Interesse
APPM Management Consultants maakt met ruim 80 managers en adviseurs Nederland mooier. Werken bij APPM betekent werken met plezier. De collega’s zijn open en mensgericht. Bij APPM kun je naast veel verantwoordelijkheid ook veel vrijheid en een hoge mate van zelfstandigheid verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mark van Kerkhof, 023 5621630. Je kunt je brief met CV sturen naar ons kantoor in Hoofddorp of per mail
naar werkenmetplezier@appm.nl.