De Dutch Cycling Embassy (DCE) lanceerde op dinsdag 5 januari haar nieuwe website. De Dutch Cycling Embassy is een onafhankelijk partnerschap voor de buitenlandse vraag naar de Nederlandse deskundigheid op het gebied van de fiets en het fietsen. Als stichting behartigt de Dutch Cycling Embassy de belangen van zowel publieke als private organisaties die de fietsmobiliteit internationaal willen promoten.

Met als doel bijdragen te leveren aan internationale samenwerkingen, exportbevordering en Holland Branding. Door bundeling van partijen die beschikken over kennis, expertise en producten van de Nederlandse fietscultuur kan de Dutch Cycling Embassy de fietsinclusieve mobiliteit internationaal positioneren om fietsen voor iedereen mogelijk te maken.

Op de vernieuwde site is te zien wat we als DCE en partners in de aanbieding hebben om andere landen/steden op weg te helpen met hun fietsambities. Natuurlijk staat op de website van de DCE ook vermeld wat wij hier als APPM in kunnen betekenen en worden onze fietsexperts Birgit Cannegieter en Erik Tetteroo voorgesteld. De nieuwe website is te vinden op www.dutchcycling.nl