Wie gaat er mee? Onze Belgische partner The New Drive organiseert een excursie elektrisch vervoer naar Parijs. De hoofdstad staat bekend om haar succesvolle Bluecars en de elektrische deelwagens van Autolib, die sinds 2011 de straten kleuren. In Nederland en België kennen we gelijkaardige initiatieven zoals Car2Go, Cambio en Zen Car. De Franse hoofdstad zet nu volop in op de elektrificatie van het stadsvervoer om de lucht- en levenskwaliteit in de stad te verhogen.

Nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen
The New Drive organiseerde de afgelopen jaren, samen met APPM, tal van EV-excursies naar o.a. Oslo, Londen en Berlijn. Telkens slaagden we erin een groep van gerenommeerde vertegenwoordigers van zowel overheden, netbeheerders en diverse marktpartijen samen te brengen.

Wat gaan we doen?
We maken kennis met het elektrisch autodeelsysteem en de nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen waar men voor staat in Parijs. Daarnaast is er ruimte voor het delen van ervaringen, onderlinge kennis en het opdoen van inspiratie. We brengen tijdens ons bezoek Nederlandse, Belgische en Franse organisaties met elkaar in contact.

Wanneer?
De excursie vindt plaats van woensdag 18 t/m donderdag 19 oktober 2017. Het bezoek is gekoppeld aan twee events die in deze periode plaatsvinden, namelijk Equip Auto 2017 en Autonomy.

Interesse?
Dries Keunen, dries.keunen@thenewdrive.be of +32 498 38 46 44. De kosten bedragen €799 exclusief btw. Het transport van en naar Parijs is hier niet bij inbegrepen. Alle kosten vanaf aankomst tot en met vertrek zijn wel incluis.