Seminar Klimaatadaptatie in actie

Artikel
Foto
Bekijk het magazine
This is some text inside of a div block.

Tijdens de BouwRegieNetwerk Meet-up “Klimaatadaptatie in Actie” op 22 maart 2018 in Den Haag komen praktijkdeskundigen uit de watersector samen om de cruciale facetten van effectieve samenwerking in het realiseren van een ‘water-robuuste’ omgeving toe te lichten en uit te wisselen. APPMer Geert Jan Zweegman licht toe hoe er met de regio handen en voeten wordt geven aan klimaatadaptatie. Wat kunnen we leren van de samenwerking tussen waterschappen en gemeenten in de afgelopen 10 jaar?

Op vele plekken, op verschillende schaalniveaus, zijn partijen actief om samen te werken aan een klimaat adaptieve leefomgeving. Hoe hebben de partijen gewerkt aan een meer klimaatbestendige leefomgeving, beperken wateroverlast en het verbeteren van de waterkwaliteit (KRW)?

Tijdens het seminar delen we geleerde lessen (succes- en verbeterpunten) rondom de samenwerking tussen waterschappen en gemeenten en geven we aanbevelingen hoe gekomen kan worden tot (meer) executie- en realisatiekracht om onze leefomgeving klimaatbestendig en water robuust te maken in samenwerking met andere partijen.

22 maart 2018 | 14.00 – 17.30 uur | Locatie: Kantoren Stichthage – Den Haag CS

Bekijk meer informatie over het seminar op de website van BouwRegieNetwerk

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact