20
November
2020

Laat je inspireren en praat mee over mobiliteitshubs op het HUB Holland HUB festival

20
Nov
2020
Artikel
Foto
Bekijk het magazine
This is some text inside of a div block.

Op 21 januari 2021 organiseren APPM, Goudappel Coffeng, PosadMaxwan en Stadkwadraat het HUB Holland HUB festival. Een online event, georganiseerd vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, waar alles draait om de mobiliteitshub. Gedurende de middag neemt een diverse groep aan sprekers je mee langs vraagstukken rondom gebiedsontwikkeling, data, energietransitie, mobiliteitstransitie en meer. Onderweg doe je samen met andere professionals volop hub-inspiratie en ideeën op om mee aan de slag te gaan.

Naast het plenaire programma zijn er twaalf deelsessies, waarvan APPM er vier organiseert. In onze sessies gaan we in op de functie van hubs bij treinstations samen met NS, adaptieve logistieke concepten en stadshubs samen met PostNL, de bijdrage van hubs aan de energietransitie samen met Generation Energy en de uitdagingen en oplossingen bij de realisatie van hubs, met als casus Eindhoven XL.

Op www.hub-holland-hub.nl kun je je aanmelden en de rest van het festivalprogramma en de line-up aansprekers bekijken. Houd onze kanalen in de gaten voor alle updates.

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact