6
February
2020

Het Wijkkompas zoekt launching customers!

6
Feb
2020
Artikel
Floris van Proosdij
Foto
Floris van Proosdij
Bekijk het magazine
This is some text inside of a div block.

In november 2018 kwam de ontwikkeltafel wijken met nieuwe energievan Stroomversnelling voor het eerst bij elkaar. Nu, 1,5 jaar later, is het Wijkkompas klaar om met tien gemeenten in een wijkaanpak aardgasvrij aan de slag te gaan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wijkkompas

Het Wijkkompas is een initiatief van 15 organisaties, actief in de wijkaanpak aardgasvrij. Samen hebben zij een methodiek ontwikkeld die houvast en inzicht biedt in het proces van de wijkaanpak om (zelfstandig) te navigeren richting een duurzame en aardgasvrije wijk. APPM is partner van het initiatief en brengt al haar kennis en ervaring met de wijkaanpak in om de methodiek verder te brengen.

Het Wijkkompas is een online platform waarop veel informatie en inspiratie over de wijkaanpak te vinden is. Daarnaast worden trainingen en community-dagen aangeboden waarin gemeenten en andere belanghebbenden praktische handvatten krijgen aangereikt,om met de methode in hun eigen wijk aan de slag te gaan.

Waarom nu meedoen?

Het Wijkkompas biedt tien gemeenten de kans om voor de officiële lancering als launching customer met het Wijkkompas in hun wijk aan de slag te gaan. Tijdelijk kunnen zij voor en gereduceerd tarief gebruik maken van de methode en diensten.

Ben jij een gemeente en kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw wijkaanpak? Of ben jij betrokken bij een wijkaanpak en vind je dat jouw gemeente hieraan mee moet doen? Bekijk dan de flyer en neem contact op met Floris

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact