5
March
2019

Enthousiaste VvE’s aan de slag met verduurzaming in Gelderland

3
January
2021
Artikel
Foto
Rob Voss

Hoe creëer ik voldoende draagvlak binnen mijn Vereniging van Eigenaren (VvE)? Welke verduurzamingsmaatregelen zijn er? Welke stappen moet ik met mijn VvE doorlopen om te verduurzamen? Slechts enkele vragen die centraal staan tijdens de informatieavonden die het VvE Energieloket Gelderland organiseert.

Sinds oktober 2017 vormen APPM'ers Bart van de Velde en Annabel van Zante het VvE Energieloket Gelderland. Dit loket, voortkomend uit het Gelders Energieakkoord van de Provincie Gelderland, is in het leven geroepen om de ruim 9.300 Gelderse VvE's actief te ondersteunen bij hun zoektocht naar verduurzaming. Zo kunnen VvE’s contact zoeken per mail of telefoon om een antwoord te krijgen op hun vragen. Daarnaast trekt het energieloket door middel van zogeheten Roadshows de provincie door om in aanraking te komen met zoveel mogelijk VvE’s. Ieder kwartaal is het loket in een andere regio te vinden, waar het in samenwerking met het regionale energieloket en de omliggende gemeenten informatieavonden organiseert.

De avonden in Arnhem, Lingewaard, Ede, Wageningen, Apeldoorn en Harderwijk waren een groot succes. “Duurzaamheid en aardgasvrij zijn belangrijke maatschappelijke thema’s. Veel VvE’s staan in de startblokken om aan de slag te gaan met verduurzaming.” aldus Bart en Annabel.

E-mail
Tel
Contactpersoon

Meer weten of hierover sparren?

We gaan graag het gesprek aan! Neem contact op met:

E-mail
Tel

Meer lezen over hoe wij Nederland mooier maken?

Bekijk gerelateerde artikelen hieronder
Contact