TERUG NAAR HET OVERZICHT

Roy

van

Zanten

Social
Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen.

Gebruik maken van ieders kwaliteit is de leidraad voor al mijn handelen. Ik geloof erin dat als ieders kwaliteit optimaal gebruik wordt je samen tot het beste resultaat komt. Mijn motto is dan ook: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Met mijn technische achtergrond en ervaring binnen de aannemerij beschik ik over een no-nonsense blik op civiele projecten en ben ik in staat om met een aannemersblik naar vraagstukken te kijken. Hierdoor kan ik kritisch zijn op de wijze waarop de markt bevraagd wordt, met als doel om de kracht van de markt ten volle te benutten.

Ik stuur aan op het volgen van processen en het maken van duidelijke afspraken. Daarnaast heb ik een sterke focus op het behalen van resultaten binnen de gestelde kaders. Bij het samenwerken binnen een team heb ik een open houding, ben ik ambitieus, analytisch en betrokken. Door deze kenmerken daag ik mensen uit om verder te kijken dan de standaard en ben ik altijd op zoek naar het verbeteren van processen of het zoeken van nieuwe oplossingen.

Uitgelicht
No items found.

De projecten van

Roy

Contact