TERUG NAAR HET OVERZICHT

Frank

van

Vliet

Social
Vertrouwen is de basis

Frank is een betrokken projectmanager die partijen verbindt en stimuleert tot het gezamenlijk richting geven aan nieuwe ontwikkelingen. Vooral op plaatsen waar ogenschijnlijk veel tegengestelde belangen een rol spelen, is Frank in zijn element. Hij is in staat om markt, overheid en andere belanghebbenden los te laten komen uit vaste denkpatronen en te binden in gezamenlijk verworven, nieuwe inzichten. Hij doet dit vanuit een sterke inleving in standpunten van partijen en een goed ontwikkeld bestuurlijk gevoel. Hierbij houdt Frank het eindresultaat, de beoogde doelstellingen en de (financiële) haalbaarheid van opgaven goed in het oog.

Frank is een strategische en oplossingsgerichte denker, die vanuit het groter belang toewerkt naar concrete afspraken met partijen. Hij is energiek, enthousiast, verantwoordelijk, stressbestendig en overtuigend. Hij beschikt over organisatorisch vermogen en is nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en inzichten.

In het samenwerken met de opdrachtgever, opdrachtnemers, marktpartijen en de omgeving hecht Frank veel waarde aan openheid, zelfstandigheid en kwaliteit. Dat geldt ook voor de samenwerking in het projectteam.

Uitgelicht
No items found.