TERUG NAAR HET OVERZICHT

Nora

Prins

Social
Denken in kansen

Met mijn stedenbouwkundige achtergrond heb ik een voorliefde voor ontwikkelingen en processen in het dynamische stedelijke gebied. Het samenwerken met verschillende partijen en het verbinden van belangen intrigeert me, vanwege het omgaan met verschillen in dat krachtenveld.

Ik voel me als stedenbouwkundige opgeleid als regisseur en daarmee verantwoordelijk voor een eindresultaat waar alle partijen achter staan, deze eigenschap heb ik mezelf goed eigen gemaakt en dit is waar ik energie van krijg. Mijn passie ligt bij de combinatie van stedelijke ontwikkeling en klimaatadaptatie. Dit is precies het gebied waar veel belangen en partijen samen komen. Ook is het een maatschappelijke opgave waar we met z’n allen achter moeten gaan staan.

Door mijn scherpe blik en omgevingsbewustzijn ben ik goed in staat om signalen te vertalen naar nieuwe projecten en concrete acties. Daarnaast ben ik zeer beeldend ingesteld en weet ik complexe opgaven en processen op een visuele manier inzichtelijk te maken. Ik weet mensen makkelijk mee te nemen in mijn enthousiasme en kan groepen motiveren door het inbrengen van creatieve en vernieuwende ideeën. Ik koppel graag mensen en oplossingen aan elkaar en ga hierbij altijd uit van de zoektocht naar kansen. Ik ben een echte verbinder en in deze rol kom ik dan ook het best tot mijn recht.

Uitgelicht

De projecten van

Nora

No items found.
Contact