TERUG NAAR HET OVERZICHT

Anne

Diepenbroek

Kleine dingen die het doen door groots te durven denken

Opgeleid als economisch geograaf ben ik van nature gefocust op wat er om me heen gebeurt. Ik observeer het gedrag van mensen en patronen in onze fysieke leefomgeving. Met name de wereld van nieuwe en slimme mobiliteit fascineert mij. Een wereld die volop in transitie is. De grote betrokkenheid van organisaties (publiek en privaat) en de invloed op de (toekomstige) ruimtelijke inrichting vind ik erg interessant. Ik geef hier dan ook graag vorm aan, door het proces én de fysieke kant te organiseren.  

In de opdrachten, waar ik als project- of procesmanager bij betrokken ben, lever ik met veel plezier een bijdrage aan het verbinden van betrokkenen en vertalen van de inhoudelijke vragen om samen tot nieuwe ontwikkelingen te komen. Dit betekent dat ik de verbinding zoek tussen de soms technische inhoud, maar ook de organisatorische en sociale kant van de vraag.

Mijn kwaliteiten kan ik hierbij uitstekend inzetten. Zo weet ik een vraag goed te doorgronden. Ik ben positief, loyaal en betrouwbaar. De uitdaging is om het proces te overzien en de partijen te betrekken die nodig zijn om tot resultaten te komen. Daar ga ik graag mee aan de slag!

Uitgelicht
No items found.

De projecten van

Anne

Contact