TERUG NAAR HET OVERZICHT

Birgit

Cannegieter

De fiets maakt het verschil!

Werken aan projecten die er toe doen, die het verschil maken en die je bovendien direct (of soms iets minder snel) in het straatbeeld ziet verschijnen. Dat is mijn passie!

Ik ben gedreven, creatief, enthousiast en ondernemend. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te bedenken, kansen te zien en te pakken, bijeenkomsten te organiseren en processen met een eigen invalshoek in te steken. De mooiste dingen doe je samen! Daarom richt ik me in mijn werk ook veel op samenwerking; ik ben een verbinder die mensen en kansen samenbrengt.

Mijn focus ligt op de fiets. De fiets kan het verschil maken. Daar geloof ik in! Om bereikbaarheid te vergroten, steden aantrekkelijker te maken, om mensen meer te laten bewegen (en daardoor bij te dragen aan gezondheid) en de luchtkwaliteit te verbeteren. Sinds een aantal jaar houd ik me in binnen- en buitenland bezig met fiets(-inclusieve mobiliteit). Naast een fysieke kant (mijn planologische achtergrond), heeft dit een hele grote gedrags- en communicatiecomponent, waar mijn communicatie-kennis goed van pas komt.

Projecten van

Birgit

No items found.

Nieuws van

Birgit

Uitgelicht
Contact