TERUG NAAR HET OVERZICHT

Jeroen

Brandsma

Duidelijkheid scheppen, keuzes maken en samen uitvoeren

Bovenstaand is misschien wel de grootste opgave op dit moment in het ruimtelijke domein. En dat is waar ik me voor inzet. In Nederland staan we op dit moment voor een aantal grote vraagstukken in het ruimtelijk domein, zowel in het landelijk als stedelijk gebied. De ruimte en middelen zijn beperkt, dus zullen we keuzes met elkaar moeten maken over wat we willen en hoe we dit gaan realiseren.

Vanuit de inhoud concretiseer ik samen met de belangrijkste stakeholders integrale gebiedsopgaven. Hierin werk ik vanuit verschillende rollen: programmamanager, kwartiermaker of verandermanager. Een praktische inslag en werken vanuit wederzijds respect op laagdrempelige verbindende wijze, kenmerken mijn stijl. Hierbij steeds de vraag stellende: hoe uitvoerbaar is het en hoe kunnen we dit vormgeven in een slimme en passende organisatievorm? Essentieel hierin vind ik wat dit betekent voor een organisatie en het individu. De nieuwe organisatievorm met haar opgaven de eerste periode begeleiden is de kers op de taart.  

Mijn ervaring als programma- en verandermanager in zowel het bedrijfsleven als de centrale- en decentrale overheid zet ik hierbij in. Binnenstedelijke (her)ontwikkeling, energietransitie en vormgeven van regionale samenwerkingen zijn de thema's waarin ik het meest actief in ben. Van bestuurlijk en directieniveau tot aan de daadwerkelijke uitvoering.

Uitgelicht
No items found.

De projecten van

Jeroen

No items found.
No items found.
Contact