TERUG NAAR HET OVERZICHT

Aziza

Borhani

Social
Geboren om dingen mogelijk te maken

Worstelingen vormen het leven op manieren die je je niet kunt voorstellen. Geboren in Afghanistan en in 2022 geëmigreerd naar Nederland op zoek naar nieuwe kansen, weet ik er alles van. Ik heb alles opnieuw opgebouwd en ben vanaf nul begonnen. Het was een uitdaging, maar ik omarmde de verandering van harte. Uitdagingen maakten me alleen maar veerkrachtiger en meer vastberaden. Daarom zeg ik altijd: "Ik ben geboren om dingen mogelijk te maken". Het is mijn eigen beroemde slogan geworden.

Bij APPM werk ik sinds juli 2023 als assistent boekhouder. Mijn expertisegebieden liggen in boekhouding en bedrijfseconomie. Als junior universiteitsstudent in Kabul heb ik ervaring opgedaan in projectadministratie, projectmanagement, ontwikkeling van de particuliere sector en humanitaire hulp, zowel in profit als non-profit organisaties. Deze ervaringen hebben mijn passie gevormd voor het maken van een betekenisvolle impact in alles wat ik doe.

Op dit moment ben ik gemotiveerd om te groeien en mijn dromen te volgen. Ik geloof dat elk obstakel overwonnen kan worden met de juiste mindset en een positieve instelling. Door mijn ervaringen wil ik anderen inspireren om in hun eigen potentieel te geloven en hun dromen meedogenloos na te jagen.

Projecten van

Aziza

No items found.

Nieuws van

Aziza

No items found.
Uitgelicht
No items found.
Contact