Ronald de Haas

Ronald is een enthousiaste en energieke manager en adviseur met brede kennis en ervaring in diverse vakgebieden in de fysieke leefomgeving. Ronald wordt gedreven door een passie voor alles wat tastbaar is en een maatschappelijke relevantie heeft. Zijn brede interesse en nieuwsgierigheid maakt dat hij zich snel nieuwe onderwerpen eigen maakt en hiervoor oprecht enthousiasme opbouwt.

Ronald werkt graag samen met mensen. Bij zijn opdrachten wordt Ronald geroemd om zijn snelle manier van het binden van mensen en organisaties waar hij mee werkt. Hij weet mensen te enthousiasmeren en tevens uit te dagen om vanuit andere perspectieven naar projecten te kijken. Hij weet op een persoonlijke manier snel veiligheid in relaties op te bouwen, waarna hij op een positief kritische manier mensen weet te prikkelen.

Ronald maakt zich snel nieuwe materie eigen en weet daarbij een effectieve brug te slaan tussen de inhoudelijke experts en de omgeving. Samen met betrokkenen zet hij dan een resultaatgerichte koers uit met oog voor de belangen van alle deelnemers. Hij treedt daarbij graag op als spin in het web. Hij is goed in het faciliteren van bijeenkomsten en is vaardig in het leggen en onderhouden van contacten. Kenmerkend voor zijn werkwijze is dat Ronald stuurt op concrete en tastbare resultaten zonder daarbij de strategische en lange termijn doelen van de belanghebbenden uit het oog te verliezen.

Ronald de Haas
haas@appm.nl
+31 (0)6-50201824