Martijn Frijters

Martijn is een toegewijd procesbegeleider. Hij luistert goed en is nieuwsgierig van aard. Hij is serieus en consciëntieus en neemt de tijd om contact te maken. Het effect is dat hij rust creëert in de projecten die hij doet, zodat er makkelijk focus ontstaat.
Hij is loyaal aan de opdrachten die hij doet. Als facilitator gebruikt hij zijn sociale antennes om het maximale uit de groep te halen. Hij reageert op signalen uit de groep, vraagt door en laat een onderzoekende en constructieve sfeer ontstaan.
Martijn heeft veel ervaring in het begeleiden van groepen. De afgelopen 20 jaar heeft hij teams en groepen gefaciliteerd in leerprocessen, onderzoek en teamvraagstukken. Zijn stijl is consequent en betrouwbaar en gericht op het laten ontstaan van oplossingen die in de praktijk ook werken. Dat laatste is dan de ingenieur in hem, die graag wil dat het werkt en toepasbaar is.
De omgevingen waar hij gewerkt heeft de afgelopen jaren zijn zeer divers. Van Rijkswaterstaat tot verschillende ziekenhuizen en van universiteiten tot de bouw. Vaak werkend met specialisten van hoog niveau en rond thema’s als veiligheid, gedrag en gedragsbeïnvloeding en verandering. In 2011 schreef hij het boek: De kracht van gedachten. Dit boek handelt over het aanpakken van belemmerende overtuigingen met behulp van de cognitieve gedragstherapie, in relatie tot de werking van de hersenen en de mindset van waaruit mensen leren.

Martijn Frijters
frijters@appm.nl
+31 (0) 6 28 12 30 50